Lederhosen dames

Lederhosen dames
Lederhosen dames

Lederhosenland.com is het paradijs voor iedere liefhebber van Oktoberfeesten. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich hier van top tot teen kleden in de traditionele Oostenrijkse- en Beierse klederdracht.

Origineel waren er voor mannen de lederhosen en voor vrouwen de dirndls. Voor mannen waren lederhosen namelijk van vroeger uit werkbroeken. En aangezien de dames in die tijd vaak in het huishouden werkten, waren dirndljurken hun werkkleding. Vandaar het kenmerkende schort. Later werden de dirndls en lederhosen steeds mooier uitgevoerd en werd het feestkleding. En zo kennen wij het tegenwoordig, als oktoberfest outfit. En omdat bierfeesten en oktoberfeesten nu dé trend van het moment zijn, zijn er ook heel veel ontwikkelingen in die wereld op het gebied van mode. Voor vrouwen bestaat er tegenwoordig buiten de dirndl ook nog de optie van de lederhose. Maar dan in een hele mooie, stoere en sexy variant.

Wij hebben de mooiste geselecteerd voor onze webshop en elke dame kan hier naar hartenlust shoppen en voor elk oktoberfest een nieuwe outfit scoren.

De trendy lederhosen die we hebben voor dames is het nieuwste van het nieuwste. Het model is gebaseerd op de traditionele lederhose voor heren, met de klep en de bretels, maar in de moderne uitvoering voor dames zijn die bretels vaal weg gelaten zodat er een leuke sexy mieder, blouse of strak t-shirt op gedragen kan worden.

Ook zijn de lederhosen voor vrouwen een stuk korter dan de uitvoeringen voor mannen. Zo kun je toch sexy voor de dag komen op het oktoberfest zonder een jurk of rok. Dus wel de uitstraling van de feestkleding uit Tirol, maar toch lekker praktisch en stoer in een broek. Zo houd je je perfect aan de dresscode.

De lederhose voor dames is pefect te combineren met de accessoires in onze webshop zoals de witte kniekousen en de hippe hoedjes.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.