Lederhosen heren

Lederhosen heren
Lederhosen heren

Lederhosen werden vroeger in Beieren en Oostenrijk als werkkleding gedragen. Omdat ze praktisch en comfortabel zijn en bovendien oersterk. Tegenwoordig staan lederhosen voornamelijk bekend als feestkleding voor de bekende oktoberfeesten die hun oorsprong hebben als oogstfeest in de streken in Zuid Duitsland en Tirol. Het meest bekende oktoberfest is wel dat in München dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt van over de hele wereld. Het oktoberfest-virus is echter ook overgesprongen naar Nederland en de oktoberfeesten schieten als paddestoelen uit de grond. Bij lederhosenland.com hebben we dat virus ook te pakken en reizen elk jaar heel Duitsland en Oostenrijk af om de mooiste lederhosen en dirndls voor u uit te zoeken. Onze keuze is dan ook enorm.

Traditioneel gaan dames in dirndl en heren in lederhose naar een oktoberfest. Tegenwoordig hebben we ook hele hippe korte lederhosen voor dames volgens de laatste trends.

Voor heren is er echter maar één optie om zich aan de dresscode te houden: de lederhose. Gelukkig hebben we hier ook heel veel variatie in. Niet alleen in kleur en lengte, want ze variëren van kort tot lang en van bruin, tot blauw en zwart, maar ook in model en versiering. We hebben eenvoudige klassieke lederhosen en rijk geborduurde luxe uitvoeringen in ons assortiment.

De lederhose voor heren wordt traditioneel gedragen met een trachtenhemd. Dat is een geruit overhemd van katoen. Deze hebben we met grote- en kleine ruit en in verschillende kleuren. Ook hebben we handige sets compleet met sokken zodat je in één bestelling klaar bent voor het oktoberfest.
Bij lederhosenland.com kunt u ook terecht voor alle denkbare accessoires zoals een tiroler hoedje of de originele trachtenschoenen. Mocht u twijfelen over de maat, raadpleeg dan onze maattabel. Als het niet past, doen wij niet moeilijk over ruilen of retourneren. Het gaat ons erom dat u de perfecte lederhose online kunt bestellen en een mooi oktoberfeest kunt vieren.

Bekijken als Rooster Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina
Per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lederhose Seppl bruin
  € 109,95 € 59,95

  Lederhose Seppl bruin, kort model inclusief bretels. Echt rundleer. Stiksel op Lederhose kan variëren.

  Leer meer
 2. Complete set Lederhose Seppl
  € 124,95 € 89,95

  Complete set Lederhose Seppl, kort model. Lederhose 100% rundleer, inclusief bretels, heren hemd en sokken. Lederhose verkrijgbaar in de kleur bruin. Hemd verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, rosa en groen. Stiksel op Lederhose kan variëren.

  Leer meer
 3. Complete set Lederhose Jupp
  € 124,95 € 89,95

  Complete set Lederhose Jupp 3/4 model. Lederhose 100% rundleer, inclusief bretels, heren hemd en sokken. Lederhose verkrijgbaar in de kleur bruin. Hemd verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en groen. Deze Lederhose is extra verstevigd doordat de Lederhose gevoerd is.

  Leer meer
 4. Lederhose Beppo
  € 139,95 € 99,95

  Lederhose Beppo, kort model, 100% wildbokleer compleet met bretels

  Leer meer
 5. Lederhose Friedrich
  € 169,95 € 129,95

  Lederhose Justin

  Leer meer
Bekijken als Rooster Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina
Per pagina
Aflopend sorteren