Tiroler Jurk

Tiroler Jurk
Tiroler Jurk

Als je op zoek bent naar een leuk, origineel en betaalbaar tiroler jurkje, ben je bij Lederhosenland aan het juiste adres. Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in zogenaamde oktoberfeest-kleding. Behalve de prachtige originele dirndls, hebben wij namelijk op deze plek ook sexy tiroler jurkjes voor een leuke prijs waar je helemaal de show mee steelt op het Oktoberfest. De tiroler jurk of tiroolse jurk wordt eigenlijk onterecht zo genoemd. De tirol jurk heeft namelijk niet alleen zijn ooorsprong in Tirol, maar ook in andere delen van Zuid- Duitsland en Oostenrijk. Maar in Nederland zijn ze toch voornamelijk bekend als tiroler jurkjes. En of je ze deze dirndls nou tiroolse jurk of tirol jurkje noemt: leuk zijn ze in ieder geval en ze horen helemaal bij de dresscode van elk oktoberfeest.

De Tiroler jurk kenmerkt zich door het strakke bovenlijfje en de iets wijd uitlopende rok met een schort ervoor. Deze short zit er meestal aan vast. De rok varieert van mini tot enkellang. En onder het tiroler jurkje draagt men over het algemeen een witte dirndlblouse. Dit is een kort blousje met kant- of broderiedetails waar alleen de bovenkant van te zien is. De blouse is zo gesneden dat het diepe decolleté van Tirol jurkje of dirndl goed laat uitkomen. We verkopen we de dirndblouses in verschillen modellen en kleuren. Een zwarte of rode blouse geeft de tiroler jurk weer een hele andere look en uitstraling.

Om de look helemaal compleet te maken, kunt u ook voor de meest originele accessoires bij ons terecht. Denk eens aan een leuk hoedje of een mooi geborduurd handtasje bijvoorbeeld.

Bij Lederhosenland hebben we dirndls en Tiroler jurkjes in alle kleuren en maten. Elke vrouw kan hier een passende dirndl vinden die het Oktoberfeest tot een groot succes maakt. Mocht de pasvorm of maat niet zijn wat u ervan had verwacht, kunt u makkelijk retourneren of ruilen.

We hebben slechts één waarschuwing voor onze klanten: als u eenmaal de smaak te pakken krijgt van de dirndls en lederhosen van Lederhosenland, is het niet het laatste kledingstuk wat u bij ons bestelt. Het Oktoberfest-virus is besmettelijk en u zult niet de eerste zijn die helemaal verslingerd raakt aan deze lifestyle en manier van kleden. Tot ziens op het volgende Oktoberfest!

Als u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, leuke nieuwtjes en aanbiedingen kunt u ons volgen op Facebook. Like onze pagina en ontvang onze updates: www.facebook.com/Lederhosenlandcom

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.